billiga fotbollströjor World Cup 2018

ساخت وبلاگ

Efter nästan en halv månads landskamper spelades många matcher i den 9:e omgången av Premier League. Chelsea gjorde oavgjort mot Arsenal och Manchester City, Liverpool, Newcastle United och Manchester United vann alla och gjorde 3 poäng. Det är hård konkurrens i ställningen.
Salah, klädd i en Liverpool matchtröja, gjorde två mål för att hjälpa Liverpool att enkelt besegra Everton med 2-0. I matchen mellan Manchester City och Brighton presterade Alvarez bra och gjorde mål under de första 7 minutea. Haaland bröt också måltorkan. Även om Brighton visade en seg sida efter det, drogs även nära A-målet tillbaka sent i matchen, men till slut vann Manchester City ändå sege. Manchester Uniteds seger var inte heller lätt. Mot Sheffield Uniteds envisa motstånd, med målen McTominay och Dalot, vann Manchester United två raka Premier League-segrar i en spännande 2-1. Newcastle United, som var inblandat i Tonalis spelskandal, vann också 3 poäng och slog Crystal Palace med 4-0...
Det mest iögonfallande är förstås utan tvekan Londonderbyt mellan Chelsea och Arsenal. De två lagen visade olika spelförhållanden under den nya säsongen, men Palmers straffspark och Mudricks mirakelboll gav Chelsea en 2-0-ledning en gång. Spelaa i Arsenal FC tröja vaknade plötsligt i det kritiska ögonblicket. , Rice och Trossards mål gjorde att denna starka match slutade oavgjort. För närvarande, i Premier League-tabellen, har Manchester City och Arsenal 21 poäng. Manchester City förlitar sig på målskillnad för att återvända till toppen av tabellställningen, Arsenal ligger på andra plats, Liverpool på tredje plats och de fyra bästa skiljer sig bara med 1 poäng. Jag vet bara inte om Tottenham, med en match mindre, kan hålla sig i toppen av tabellen i nästa matcher!

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : Liverpool matchtröja,Arsenal FC tröja, نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 55 تاريخ : يکشنبه 30 مهر 1402 ساعت: 23:40

I den sjunde omgången av Europacupens kvalgrupp besegrade Norge Sepros med 4-0 på bortaplan. Årets norska lag har värvat många mäktiga stjäor, inklusive Arsenals mittfältare Odegaard och Haaland, som leder Premier Leagues poänglista. Norge ligger för närvarande på tredje plats i gruppen med 10 poäng och kommer att konkurrera med tvåan Spanien om ytterligare en uppflyttningsplats.
Norge möter Spanien hemma i nästa match. Detta är en nyckelkamp för att kvalificera sig. Endast genom att vinna och få tre poäng kan Norge gå om Spanien och gå till andra plats. Om det blir förlust eller oavgjort tappar Norge i princip hoppet om att kvalificera sig. Därför måste Norge gå all out i denna strid. I intervjun inför matchen pratade reporte med Odegaard om hans Real Madrid-karriär. Odegaard sa: "Dagaa när jag bar Real Madrid tröja var bra. Jag blev mogen och lärde mig mycket, men jag behöver spela fler matcher. Jag är nöjd med mitt beslut att lämna, men jag skulle inte vara med på nivå jag är på nu utan min tid i Real Madrid. Real Madrid är toppklubben, men det är mycket press där."
Odegaard kom till Real Madrid 2015 och har varit utlånad många gånger sedan dess. Det var inte förrän han hyrde ut Arsenal under en halv säsong och officiellt gick med i Arsenal 2021 för att ta på sig en Arsenal FC matchtröja som Odegaard äntligen stabiliserades. På två år har Odegaards värde ökat från 40 miljoner euro till 90 miljoner euro. Endast 24 år gammal har han blivit central mittfältare och kapten för Arsenal. För denna unga spelare är hans framtid full av obegränsade möjligheter. Han har bevisat sin styrka och kommer att fortsätta att förbättra sig. Oavsett om det är i klubben eller i landslaget ser vi fram emot fler lysande prestationer från Odegaard.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : Real Madrid tröja,Arsenal FC matchtröja, نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 55 تاريخ : يکشنبه 23 مهر 1402 ساعت: 16:25

Manchester United har förlorat 6 av de 10 matchea sedan starten av den nya säsongen. Manchester United i Ten Hag-eran upplever ett dalgång. Förlusten av matchen har fått hela laget att känna en enorm press. Men i den nyss avslutade Premier League kände alla chocken över Manchester Uniteds comebackseger. Manchester United, som fortfarande låg under med 0-1 innan den ordinarie tiden var slut, förlitade sig på McTominays två mål på stopptid för att fullborda en otrolig vändning i slutskedet, vilket också gjorde att Röda djävlaas Matchtröjor Fotboll visade sin unika charm!
Efter att Manchester United led på varandra följande nederlag och under enorm press, dök Red Devils-andan upp igen. Även om hela matchen inte var särskilt spännande, väckte vändningen av situationen i sista stund fortfarande stor chock och påverkan på människor. När ställningen slutligen fastnade till 2-1 släppte Ten Hag slutligen trycket på sig själv. Det är bara ironiskt att de som stod upp i lagets svåraste stunder var McTominay och Maguire, två spelare som marginaliserades av Ten Hags beslutsamhet. Bland dem har Maguire bara spelat tre gånger den här säsongen. Matchen mot Brentford var hans första start i den här matchen, och McTominay var inte Ten Hags huvudval förrän den 87:e minuten av matchen. Minutea senare kom McTominay in som avbytare, men till slut var det McTominay som räddade laget.
Enligt statistiken är McTominay den första spelaren i Manchester Uniteds historia att göra två mål på stopptid i Premier League. För McTominay, som har vuxit upp med en Manchester United tröja sedan han var 5 år gammal, är han ivrig att bidra till laget mer än någon annan. Han kämpade för varje mål med självförtroende när han vann, och hans ansträngningar gav resultat till slut!

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 60 تاريخ : يکشنبه 16 مهر 1402 ساعت: 22:26

Bundesliga-hegemon Baye möter Bochum hemma! Harry Kane fortsatte sin utmärkta personliga form, gjorde 3 mål och 2 assist och gjorde sitt första hattrick i en FC Baye München tröja. Choupo-Moting, Sane, De Ligt och Ter gjorde varsitt mål. Till slut hjälpte det Baye att vinna med 7-0 på hemmaplan.
Från Premier League till Bundesliga, folk förväntar sig att Kane ska vinna vilken mästerskapstrofé som helst. Trots att han missade den tyska supercuptiteln i sin debut, justerade Kane snabbt sin mentalitet och fortsatte att göra mål i Bundesliga och Champions League. Man kan säga att Kanes anslutning har berikat hela Bayes offensiva system. Kane gjorde 7 mål och 3 assist under de första 5 omgångaa av Bundesliga. Inte nog med att han satte ett nytt rekord i Bayes laghistoria för samma period, han överträffade också rekordet som Haaland satte under de första 5 matchea i en Borussia Dortmund tröja.
Baye, som letar efter en målskytt, och Kane, som aldrig vunnit en trofé i sin karriär, kan sägas vara en perfekt kombination. När det gäller styrka är Kanes skyttetemperament och organisationsförmåga bland de bästa i världsfotbollen, och hans prestation under den nya säsongen räcker för att bevisa att deras kombination är korrekt. Annars kommer Baye inte att ge den 30-årige Kane en veckolön på 400 000 pund. Du vet, det här är ett lönepaket som många Baye-spelare inte kan få, men det skapar inte kaos i omklädningsrummet. Muller, en Baye-veteran, sa också att ingen ogillar Kane.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : FC Bayern München tröja,Borussia Dortmund tröja, نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 64 تاريخ : يکشنبه 2 مهر 1402 ساعت: 23:05

خبرنامه